Actualment es troba a:

 
       
   

Història:

Els inicis:

Vins i caves Maset del Lleó ha estat sempre una empresa pionera i referent de la venda directa al client en el sector vinícola.
Els orígens vinícoles de Maset del Lleó es remunten al 1777, quan les terres eren un feu de l'abadia de Montserrat i la família Massana, que ara n'és la propietària, havia de pagar tributs per treballar-les. Des d'aleshores, vuit generacions de la família Massana han estat vinculades a l'agricultura a la finca de Maset del Lleó.

La perseverança en el cultiu de la vinya mai no va decaure. Ni tan sols la plaga de la fil·loxera del segle XIX va poder acabar amb aquesta tradició familiar. D'aquesta manera, Josep Massana Carbó va elaborar el primer cava de Maset del Lleó el 1917.
El 1958, quan Maset del Lleó ja estava consolidada com una empresa elaboradora de vins i caves, Antoni Massana va comprar un camió vell i va començar a distribuir fruites, verdures, vins i caves directament a Barcelona. D'aquesta manera va néixer un dels trets distintius de Maset del Lleó: el servei directe al client.

A finals dels anys 80, Maset del Lleó continuava amb els lliuraments setmanals a Barcelona, moment que s'aprofitava per prendre nota de les comandes següents. L'evolució de la telefonia va donar pas a una millora del servei, molt més personalitzat i eficient. Això va permetre arribar al sistema actual de venda telefònica de Maset del Lleó.

A través d'aquest tracte directe i personal amb el client, Maset del Lleó comença una fructífera època d'expansió que li permet transformar i millorar el celler original sense perdre el seu caràcter familiar.

Amb els anys, Maset del Lleó ha anat incorporant les tecnologies més innovadores de producció i comunicació. Tècniques, sistemes i maquinària d'última generació que milloren la qualitat dels nostres vins i caves.

Tot un esforç que ha sabut evolucionar amb els nous temps, amb l'únic objectiu de seguir sent fidels als principis transmesos pels nostres fundadors: un bon servei i la millor qualitat.

     
   
     
   
     
Vídeo història Maset del Lleó