Actualment es troba a:

 
       
   

El Celler

Cellers de vins i caves Maset del Lleó, un somni de més de dos segles.
Tota una dedicació familiar que ha sabut cultivar, generació rere generació, vins i caves amb la tradició i la qualitat de les nostres terres
Des del 1777, Cellers de vins i caves Maset del Lleó ha convertit l'amor per les seves terres en la seva porta d'entrada al món del vi.
Maset del Lleó elabora els seus vins de forma artesanal. Amb molta cura, seguint un rigorós procés de qualitat i deixant evolucionar cada brou en la quietud del celler.
D'aquesta devoció per la feina ben feta en neix l'àmplia varietat de vins i caves que omplen de prestigi aquest celler.
Maset del Lleó és qualitat, innovació i servei.

       
   

Zona:

El celler Maset del Lleó es troba al bell mig de l'Alt Penedès, zona vinícola per excel·lència on neix el secret dels nostres vins i caves: el raïm.
La DO Penedès està situada entre Barcelona i Tarragona, en un radi de 80 km aproximadament, limitat al nord per les muntanyes de Montserrat i al sud per les costes de Sitges i Tarragona. La composició del sòl és variada, amb zones argiloses i calcàries o sòls arenosos amb diferents profunditats d'arrelament dels ceps. El clima és moderat a l'hivern i calorós a l'estiu, sense arribar a ser extrem.

       
   

Les vinyes:

La influència del mar i del sol fa que les nostres terres siguin una zona de clima càlid i suau, apte per cultivar les varietats blanques tradicionals com el Xarel·lo, la Parellada i el Macabeo; i també les varietats negres com l'ull de llebre, la Garnatxa i la Carinyena.
En els últims anys, i fruit de la constant innovació i experimentació que duen a terme els nostres vinicultors, hem introduït amb èxit varietats forànies, com el Cabernet Sauvignon i el Chardonnay, així com el Merlot.
Directe de la cava a casa seva:
A Maset del Lleó oferim un servei d'atenció personalitzada per adquirir qualsevol dels nostres vins, de producció limitada. Per fer-ho comptem amb el telèfon d'atenció personalitzada 902 200 250 i la nostra web www.maset.comdos mitjans que permeten fer comandes i rebre-les gratuïtament a casa seva sense costos de transport.
L'eliminació d'intermediaris millora la relació qualitat-preu.