Client Premium Maset

client premium

productes en primícia

Tots els clients que van comprar l'any passat 7 vins o caves diferents (mínim 3 ampolles de cada producte) rebran al llarg d'aquest 2017 completament gratis 6 caixes misterioses amb 1 dels nostres productes més sorprenents. Sigui un dels primers a degustar els nostres vins i caves més singulars.

VEURE PRODUCTES VULL SER CLIENT PREMIUM

902 200 250

902 200 250


Enviament de franc

Client Premium Maset

client premium

productes en primícia

Tots els clients que van comprar l'any passat 7 productes diferents (3 ampolles de cada producte) rebran al llarg d'aquest 2017 completament gratis 6 caixes misterioses amb 1 dels nostres productes més sorprenents. Sigui un dels primers a degustar els nostres vins i caves més singulars.

VEURE PRODUCTES VULL SER CLIENT PREMIUM

902 200 250

902 200 250


Enviament de franc

"Per paladars ansiosos de novetats."

Joan Rollán - Enòleg a Maset

Els nostres vins més singulars

La millor manera de descobrir els nostres vins i caves més especials per als paladars més inquiets.
Surt de la rutina!

Verdejo Abadia Mediterrània
  ABRIL
VEURE PRODUCTE
Garnatxa
  MAIG
VEURE PRODUCTE
Ice Cocktail
  JULIOL
VEURE PRODUCTE
Mencía
  SETEMBRE
VEURE PRODUCTE
Donzell
  NOVEMBRE
VEURE PRODUCTE
Producte misteriós
  DESEMBRE
  PRÒXIMAMENT

"Fugi de la rutina!
El món del vi ha de ser divertit."

Marc Massana - Elaborador a Maset

Verdejo Abadia Mediterrània

Brisa de joventut

Vi blanc d'agulla natural de la varietat verdejo elaborat artesanalment mitjançant el mètode "charmat", on la segona fermentació té lloc en dipòsits d'acer inoxidable. Aquest singular procés d'elaboració ens proporciona un vi molt refrescant amb aromes a fruita fresca i amb un agradable toc cítric. Ideal per a les èpoques més caloroses de l'any.

De color groc palla pàl·lid amb reflexos verdosos. Trobem aromes primaris de la varietat verdejo, com el préssec, la pera, la llimona i l'aranja juntament amb altres mes especiats com l'anís i el fonoll. En boca és fresc, lleuger i amb un agradable sabor espurnejant.

Tapes Arrossos Pasta Marisc

Característiques del vi blanc d'agulla Verdejo Abadia Mediterrània de Celleres Maset

Garnatxa

Atracció natural

Vi negre elaborat a partir de les nostres vinyes velles de garnatxa que creixen protegides per les imponents serres calcàries de Pàndols i de Cavalls, perfilant el seu horitzó. Un paisatge agrest i sinuós únic, treballat i modelat pacientment per la seva gent al llarg de la seva existència. Una terra llaurada pel cultiu de la vinya, l'olivera, l'ametller i els marges de pedra seca. Arquitectura efímera. Sabers ancestrals.

De color vermell cirera amb tonalitats granats. Aromes varietals a fruites del bosc com el gerd i la grosella i més balsàmiques com el romaní mediterrani. En boca és molt equilibrat i amb bon volum. Un vi llaminer i agradable en què destaquen les fruites del bosc i la mineralitat característica de la varietat.

Aperitius Formatges Aus Carns vermelles

Característiques del vi negre Garnatxa de Cellers Maset

Ice Cocktail

Celebri la vida!

Ice Cocktail és el nostre primer cava elaborat especialment per a gaudir-lo amb gel. Un viatge sensorial a l'essència del mediterrani. Frescor, llum, aromes i sabors. L'experiència més refrescant de l’any. Aconsellem servir-lo en copa balloon i dos glaçons grans. Doni-li el seu toc personal amb menta o fruita fresca laminada com per exemple préssec o maduixa.

De color groc pàl·lid amb bombolla fina i elegant. En nas ofereix aromes a fruites cítriques com la llima i la taronja amb un toc tropical que ens recorda al mango. En boca és fresc, afruitat i lleugerament dolç, amb notes de brioixeria aportades per la seva criança i amb un final llarg i prolongat.

Aperitius

Característiques del cava Ice Cocktail de Cellers Maset

Mencía

Ànima atlàntica

Al nord-oest de la península, protegits per la serralada cantàbrica i influenciats pel fresc clima atlàntic, prosperen els ceps de mencía. Els raïms creixen a prop del municipi de Villafranca del Bierzo, en petites terrasses de pissarra a 600 metres d'altitud, envoltats de rouredes, fagedes i castanyedes que pinten de color les vertiginoses valls del riu Sil. Una terra privilegiada que ens delecta, gota a gota, d'una mineralitat i frescor úniques.

De color vermell cirera picota. Aromes a fruits del bosc (móres) i a flors silvestres (violeta i rosa), amb notes balsàmiques i un lleuger i agradable toc mineral. En boca és afruitat, fresc, amb molt bona acidesa i amb dolços records florals.

Embotits Formatges Peix Aus Carns vermelles

Característiques del vi negre Mencía de Cellers Maset

Donzell

Bons auguris

Després del frenesí de la verema, el most flor del raïm parellada i macabeu fermenta en la quietud del nostre celler. Un repòs que acaba el dia de Sant Martí, quan es degusta per primer cop aquest vi novell. Un cant al paisatge, a la terra i a la seva gent. Aromes a raïm, puresa i alegria en un vi ideal per a qualsevol moment. La benvinguda fresca i sincera a una nova collita.

Cristal·lí amb tons groc pàl·lid i reflexos verdosos. Aroma intensa a raïm blanc que es barreja perfectament amb lleugeres notes a aranja i a poma. En boca és fresc, sec i afruitat, amb un lleuger i agradable toc carbònic, fruit de la seva marcada joventut.

Aperitius Peix

Característiques del vi blanc Donzell de Cellers Maset

Converteixi's en Client Premium Maset

Rebi de franc els vins més singulars del 2018

Com aconsegueixo ser
Client Premium?

Per ser Client Premium només ha de consumir 7* vins o caves diferents durant aquest any 2017. Consulti amb el seu assessor vinícola quants productes porta consumits

Quan ho rebré?

Al llarg de l'any 2018 vostè rebrà 6 dels nostres productes més singulars o innovadors abans que Maset els posi a la venda.

Com ho rebré?

Un missatger se'ls lliurarà gratuïtament a casa sense haver d'efectuar cap compra prèvia.

VULL QUE EM TRUQUIN

*Mínim 3 ampolles de cada producte