Del celler a la teva taula: 2ª Temporada

Del celler a la teva taula

Després de l’èxit de la primera temporada presentada per l’Isma Prados, estrenem una renovada sèrie de televisió de 10 consells gastronòmics i 5 consells vinícoles presentats per Carme Ruscalleda, l’única cuinera al món reconeguda amb 7 estrelles Michelin.

Enregistrada entre la cuina del Restaurant Sant Pau i a l’interior del nostre celler de La Granada, aquesta segona temporada pretén ser encara més propera i transmetre els consells més pràctics de la cuinera catalana. Tots ells maridats amb tota la gamma de vins i caves del nostre celler.

Maset del Lleó. Vins i caves directes del celler a la teva taula!

10 consells enogastronòmics i 5 recomanacions vinícoles de la xef Carme Ruscalleda

Carme Ruscalleda: La xef amb 7 estrelles Michelin

Carme Ruscalleda

Va néixer a Sant Pol de Mar l’any 1952 en una família agricultora i comerciant. Va acabar els seus estudis de comerç mercantil, es va formar en tècniques de xarcuteria i es va incorporar a la botiga dels seus pares, un establiment que ella va modernitzar amb embotits creatius i cuina per endur. L’any 1988, en societat amb el seu marit, van crear el restaurant Sant Pau al mateix poble mariner.

Els reconeixements i guardons, tant professionals com socials van arribar ràpidament al Sant Pau. La seva cuina es distingeix pels sabors purs, nets i elegants, amb creacions originals inspirades en la natura. Actualment la seva filosofia culinària s’ofereix a Tokio, des del 2004, i a Barcelona, des del 2009.