LA SELECCIÓ DEL SOMMELIER

DESEMBRE

Per a aquest desembre, mes de celebracions amb els més estimats, li proposem 3 maridatges singulars: Reserva 2014 amb estofat de vedella al vi negre amb xocolata; el nostre refrescant Donzell 2018 acompanyat d'un pollastre amb romaní i llimona, i Gran Selecció 2013 maridat amb vedella a la brasa amb salsa de cafè expresso.

COMPRAR   EL TRUQUEM?

900 200 250

900 200 250


Enviament de franc

La selecció del Sommelier de desembre

"El convidem a gaudir del Nadal amb aquesta selecció de vins excepcionals."

Marc Massana - Elaborador

Reserva

Maridatge per similitud

Estofat de vedella al vi negre amb xocolata

¿Xocolata, vi i carn? Perquè no! La xocolata negra té un perfil aromàtic molt ric en aromes torrades (a causa de la reacció de Maillard), herbàcies (pirazines), florals (linalol) i a fruits secs (benzaldehids). Aquestes aromes creen una sinergia perfecta amb els del nostre Reserva 2014 DOCa Rioja. Un vi negre, amb una criança de 24 mesos en bota, que amb el seu intens sabor afruitat equilibra perfectament l'amargor de la xocolata negra. A més, vi, carn i xocolata, són 3 productes d'intensitats semblants pel que cap gust destacarà sobre la resta.

VEURE PRODUCTE  VEURE RECEPTA
Vi negre Reserva 2014 de Cellers Maset

Donzell 2018

Maridatge per similitud

Pollastre amb romaní i llimona

El Donzell és el primer vi de la collita 2018. Un vi blanc elaborat amb raïm garnatxa blanca i xarel·lo que destaca per les seves refrescants aromes cítriques i florals. Basant-nos en aquestes característiques, hem maridat el nostre Donzell amb una carn de sabor suau cuinada amb llimona i romaní. La llimona és molt rica en citral, una molècula aromàtica també present en els vins joves. L'aroma a romaní és degut majoritàriament als terpens, una substància igualment molt present en el xarel·lo i que li atorga el seu delicat aroma varietal. Dos ingredients que ens ajuden a crear sinergies gustatives entre el vi i el plat.

VEURE PRODUCTE  VEURE RECEPTA
Vi blanc Donzell 2018 de Cellers Maset

Gran Selección 2013

Maridatge molecular

Vedella a la brasa amb salsa de cafè expresso

A qui no li agrada l'embriagadora fragància del cafè acabat de fer? La majoria dels seus aromes apareixen durant el torrat gràcies a una reacció entre les proteïnes i els sucres presents en el gra, coneguda com a reacció de Maillard. En aquest procés es generen melanoïdines i 2-furfuriltiol, els autèntics culpables de l'aroma de cafè torrat. El 2-furfuriltiol també es troba en les botes de roure (de torrat mitjà) i en els vins que realitzen la seva criança en elles. Basant-nos en aquest fet, hem maridat dos productes de la mateixa intensitat i que comparteixen tot un ventall d'aromes: fumats, torrats, cafè i espècies. A més, la carn de vedella ens aporta fumats i làctics, aromes també presents en el vi. Un maridatge a 3 bandes de somni!

VEURE PRODUCTE  VEURE RECEPTA
Vi negre Gran Selección 2013 de Cellers Maset

"Tres maridatges per descobrir els plaers que ens regala el paladar."

Josep Massana - Sommelier

Vol tastar-los?

Faci la seva comanda al 900 200 250 o entri a maset.cat

No deixi passar l'ocasió de gaudir de la millor selecció de vins per aquesta època de l'any per només 68,20 €.

COMPRAR ARA
Una de les nostres assessores vinícoles l'atendrà

Vol tastar-los?

Faci la seva comanda al 900 200 250 o entri a maset.cat

No deixi passar l'ocasió de gaudir de la millor selecció de vins per aquesta època de l'any per només 68,20 €.

COMPRAR ARA
Una de les nostres assessores vinícoles l'atendrà