Actualment es troba a:


Boletín de notíciasSubscriure al butlletí de notícies

 
 
 
 
 
 
 

LLIURAMENT A DOMICILI

Maset del Lleó es lliura de família a família, de la nostra a la seva, amb un repartiment a domicili directe del celler i sense intermediaris. D'aquesta manera garantim el millor preu per al consumidor i assegurem el moment òptim per al seu consum. A més, els ports són gratuïts a partir d'una compra superior a 60€.
ASSESSORAMENT VINÍCOLA

A Maset del Lleó volem compartir tots els coneixements sobre vins i caves que hem anat adquirint al llarg de més de dos segles d'història. Volem difondre la cultura vinícola entre tots els nostres clients a través del butlletí Maset Magazine. Si s'hi inscriu, rebrà periòdicament a la seva adreça de correu electrònic tota la informació cultural sobre el món del vi i del cava, consells pràctics i totes les nostres novetats. També pot consultar la nostra secció de cultura vinícola.
Si té cap dubte pot trucar al 902 200 250

PERSONALITZACIÓ DE VINS I CAVES

Personalitzem les seves ampolles a partir de 5 caixes de 12 ampolles. Aniversaris, comiats de solter, enllaços, bars i restaurants, festes privades, bateigs, etc. Fem etiquetes al seu gust, amb els colors que vulgui, amb dibuixos i amb fotografies.


TRACTE PERSONALITZAT

Tracte personalitzat i directe a través del 902 200 250. A Maset del Lleó entenem les seves necessitats i posem a la seva disposició un servei d'atenció al client àgil i personalitzat. Si truca al 902 200 250 un equip de professionals li oferirà un assessorament personalitzat i li resoldrà tots els dubtes sobre el món del vi i del cava.

REGAL D'EMPRESA

Des d'aquesta secció tindrà la possibilitat de fer arribar, directament des del celler i a la persona o persones que vulgui, un detall molt original en una atractiva capsa de regal. Si ho desitja, també pot afegir una targeta de regal amb el text que vostè vulgui
El regal pot estar format per 6 o 12 ampolles, que vostè seleccionarà a través de la secció de productes del nostre web. Quan hagi afegit els productes desitjats a la seva cistella, haurà d'entrar a l'apartat La meva cistella, on disposem d'un apartat dedicat a observacions. Aquí pot indicar si la comanda és un regal, l'adreça on vol que li fem arribar, i si vol posar-hi un text nosaltres farem arribar el producte seleccionat amb la targeta corresponent.