S🔴mriu!

Ajuda'ns a omplir de somriures els hospitals

  Aquest any hem aconseguit...

Aquest Nadal regala s🔴mriures

#perun2018denassos

En què consisteix?

Per cinquè any consecutiu posem en marxa la simpàtica campanya Somriures junt amb diverses ONG de pallassos d'hospital amb l'objectiu d'omplir de somriures els hospitals durant aquestes festes.

Com participo?

Només has d'agafar un tap de vi o cava, simular amb ell el nas d'un pallasso, fer-te una foto divertida i compartir-la a Facebook, Twitter o Instagram amb el hashtag #perun2018denassos abans del 7 de gener del 2018.

Com ajudo?

Per cada foto destinarem 5 € a l'acció social de les ONG de pallassos d'hospital repartides pels centres mèdics de l'estat espanyol. A més, entraràs en el sorteig d'un lot dels nostres productes.

On ajudo?

La teva ajuda arribarà als pacients ingressats en diferents hospitals, residències i centres de salut repartits per tota la península, a través de les ONG que s'han afegit a la campanya d'aquest any.

Els pallassos d'hospital

Professionals del riure

Els pallassos són actors professionals remunerats amb formació específica per treballar en centres de salut. Improvisen durant hores i reben formació psicològica i mèdica dels col·lectius que visiten. De la mateixa manera que als hospitals no hi ha metges voluntaris, tampoc no hi ha pallassos voluntaris. Sense la teva ajuda, no hi hauria pallassos als hospitals.

Les 7 ONG implicades

Per enviar el teu somriure als hospitals més propers a la teva població només has d'etiquetar la foto amb el hashtag #perun2018denassos afegint el hashtag de l'ONG desitjada a Twitter, Facebook o Instagram. Totes les fotos pujades sense usuari es repartiran equitativament entre les 7 ONG.

Algaraklown
San sebastián

Algaraklown

#perun2018denassos #algaraklown

Clowntigo
Oviedo

Clowntigo

#perun2018denassos #clowntigo

Pallapupas
BCN - LLE - TGN

Pallapupas

#perun2018denassos #pallapupas

Payasosalud
Madrid

Payasosalud

#perun2018denassos #payasosalud

Saniclown
Madrid

Saniclown

#perun2018denassos #saniclown

Socialclown
Eivissa

Geritclown

#perun2018denassos #socialclown

Xaropclown
Girona

Xaropclown

#perun2018denassos #xaropclown

Ajuda'ns a créixer

Ets una ONG de pallassos d'hospital o en coneixes alguna a la que li interessaria participar en el projecte en futures edicions? Envia'ns un correu electrònic amb les teves dades de contacte a info@maset.com i ens posarem en contacte el més aviat possible.

Resultats

14.975 € per omplir de somriures els hospitals

Volem donar les gràcies a les 2.995 persones que han volgut sumar-se en aquesta cinquena edició, ajudant-nos a quasi triplicar l’import de l’any passat, i convertir aquesta iniciativa en tota una tradició del nostre celler durant les festes de Nadal.

Que mai faltin somriures i motius per brindar!